06.10.2006 :: 15:06 | |
Głupio jest przemierzac ciągle tą samą droge gdy idzie się ze szkoły do domu. To takie nudne i nic się nie zmienia na tej drodze Filozofka ze mnie co? Przez ten cały (a może więcej) miesiac odkryłam IMVU! Kochany komunikatorek 3D ![]() ![]() ![]() A to jest moja postac :] ![]() Tutaj gadam z kolesiówką z Polski ... zazwyczaj jest tam więcej osób rozmawiających po Angielsku! ![]() A to jest zdrecie z moją koleżanką z neta ![]() Stąd ściągamy ![]() Dzisiaj ide na lekcje tańca Hip-Hop do studia tenecznego. Mam nadzieje, że da sobie radę.. mam słabą pamieć ruchowom z pporuwnaniem do mojej siostry, która ze mną będzie chodziła na te zajęcia. A ja niemogę się doczekać ukochanej gry: The Sims 2 Zwierzaki.. nie ma to jak porcyjka grania na dobraboc ![]() Niedługo wyjezdżam do Angli a dokładnie 14 Listopada.. już mam liste .... Na co naciągnąć tatusia ? : -The Movies - gra -Tomb Raider: Legend - gra -Śliwunie - żarcie Narazie lista jest mała, ale napewno sie powiekszy! No przecierz trzeba kożystac z kaski tatusia... |