talk.pl_______________________//summer'04 | ___//mój blog |
Link :: 01.06.2006 :: 21:23 Hej! Jak na dzień dziecka w ogule ciekawie nie było :/ nawet żadnych prezencików! Jezuniu ale ja mam wymagania ![]() ![]() Powiedział że za kupienie biletów dla mnie róży i babci by musiał zapłacić 3.000 tysiaki!! A Mama znalazła bilety za mniej wiecej 1.000 zł.... widzicie co za kłamstwo!! ![]() ![]() ![]() ![]() Link :: 03.06.2006 :: 16:56 Filmy ![]() Wczoraj oglądałam 2/3 filiki jeszcze został bo niemogłysmy go ogladnąc no wiecie ![]() ![]() A dzisiaj miałam isc z babcią na pizzę ale nic z tego ![]() ![]() ![]() ![]() Róża pojechała do Poznania więc mam na jedna noc łuzko całe dla siebie... (nareszcie sie wyspie)! ![]() Czyli narazie wesołe minki.. to dobrze ale dziś sie pokłuciłam z Pauliną ![]() ![]() ![]() A tak to nic ciekawego sie nie działo ... Link :: 08.06.2006 :: 19:26 Lekcja z 5b Nom tak dzisiaj mielismy lekcje z najgrzeczniejsza klasa i z najgorszymi nauczycielami. Matme mialam z wychowawczynia mojej siochy. Ale nie było az tak źle boję sie co będzie jutro. Jutro mamy przyre z pania Szweda. Czy byś chciał/a płacić kase za to że nie dosłyszałeś albo pytasz sie nie z tematem lekcji?? Ja nie.... no widzicie a pani Szweda taka jest musisz za wszystko płacic... czyli za karzd złe zachowanie ![]() ![]() ![]() Po za tym 5b ma Polaka z panią Ezman. O BORZE!! Nie powiem jaka jest ona głupia bo mi się nie chce. Jakie przywitanko na DZIEŃ trzeba prawą reke połozyć na lewe ramie na DO lewą ręke na prawę ramię a no BRY trzeba się ukłonic. Jaka siara!!! Jedno powiem ona jest taką osoba co szaleje za medytacja i tymi innymi. O BORZE!!! Ratujcie mnie... Link :: 10.06.2006 :: 18:04 Życie mi się wali Dopiero co przed chwilą pokłuciłam się z Pauliną ![]() I to jeszcze o taka głupotę. Szczerze mówiąc to ona zaczeła... Chwaliła mi sie że była na dżungli, a ja jej sie zapytałam jakiej dżungli i tutaj sie zaczeło. Odpowiedziała mi żebym sie głupio nie pytała. Muszę przecierz się zapytać jak czegos nie rozumiem. Później zaczoł się temat mojego anonimowego bloga o którym pragnę zapomnieć...! Niby ja robiłam wszystko żeby się pod nią podszywać ![]() Jeszcze zaczeła sie czepiać, że nazwałam ją najleprzą przyjaciółką. Nie widze nic w tym złego... bo to znaczy że ją lubię. Brak mi słów na ten temat tak się wkurzyłam że ja zablokowałam... (to była rozmowa przez gadu-gadu) i teraz nie mogę się dowiedzieć co w nią wstąpiło. Teraz nikt mnie nie lubi albo ja nie lubie kogoś... ![]() ![]() ![]() ![]() Można to ująć że jestem na dole huśtawki życia* ![]() A tak po za tym zrobiłam nowy szablon ![]() * Nasze życie jest jak huśtawka. W szcześliwych momentach jesteśmy u góry a w smutnych na dole Link :: 11.06.2006 :: 17:08 Kesz Dziś był bardzo ciekawy dzień ![]() Najpierw z moją mamą poszliśmy kupić nowe sandałki w Daichmanie (czy jak to się pisze. A teraz związane z tematem! ![]() Moja ciocia która ze mną mieszka kupiła psa. Nazywa się Kesz. Wiem dziwnie ![]() ![]() ![]() ![]() Z ostatnie chwili: Znalazłam sposub jak dodawać własną muzykę na bloga ![]() Link :: 12.06.2006 :: 18:09 O czymś i o niczym Tak naprawdę nie mam nic do opowiadania. Chce sobie kupic aparat cyfrowy i dostałam troche nauki jak tresować psa. A teraz będę grała w moja ulubioną grą w którą dawno nie grałam (czyli The sims 2) ![]() ![]() Link :: 13.06.2006 :: 15:13 - Jeść mniej słodyczy, hamburgerów, hot dogów i.t.p i.t.d! - Zdobyć kupę forsy ![]() - Popływać nad morzem. - Kupić nowy procesorek do kompa, bo mi się strasznie muli ![]() - Nie nudzić się i tak często nie siedzieć przy komputerze. - Trochę rozszerzyć moją umiejętność rysowanie. - Starać się o to żeby jeszcze w te wakacje pojechać do Anglii. - Pokupować kupe pamiątek ![]() ![]() ![]() - Spełnic wszystkie moje postanowienia. - Dostanę po raz pierwszy świadectwo z paskiem a to dzięki pani Leciak (mojej nauczycielki od historii) Postawiła mi ona wyjątkowo 5 na koniec roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Dzisiaj na technice bylismy na dworku troszkem se porysowała bo akurat szkicownik wziełam. Fajnie nawet było tylko że ja miałam klapki ii mi pełno piachu weszło ![]() ![]() ![]() A teraz pożegnam was takimi o to słowami: Link :: 14.06.2006 :: 10:22 Zamknięty seans Podoba wam sie ze mój blog nie jest na hasło ?? :] nie wiem ale to tak na chwilkę ![]() ![]() Teraz jestem na infie i maluchy śpiewają (fałszują) chyba jest jakieś przedstawienie na łączniku ![]() ![]() ![]() Wczoraj mama zrobiła mi i Róży niespodzianke ---- dostała od jej przyjaciółki męża darmowe wejsćiówki na film: Hay wey do CinemaCity ![]() Dziś zamierzamy troszke Hercię z Keszem zaprzyjaźnić już była próba ale Kesz zwiał skulony ![]() Link :: 15.06.2006 :: 21:33 Music Dodałam muzykę na bloga! Wreszcie udało mi się wstawić własną muzykę a to dzięki Gabrysi ![]() Przy okazji ją pozdrawiam ![]() ![]() Zgłosiłam mojego bloga do ocenki i jeszcze na konkurs u Moootylka! ![]() ![]() Nic się dzisiaj wyjątkowego nie działo oprócz tego, że Kesz obsiuciał troche hol ![]() Dziasiaj Paulina się mnie zapytała na gg czy się pogodzimy. Tylko niestety ja nie mogłam odpowiedzieć, bo mnie zablokowała i chyba jeszcze tego nie zauważyła... Link :: 17.06.2006 :: 15:18 Formatek Dzisiaj wujek (który ma dzisiaj urodziny) zrobił mi formata i w końcu będzie mi lepiej net chodził ![]() Dzisiaj wkurzałam z mamą wujka, że widać mu juz siwe włosy ![]() ![]() A ja pogodziłam się z Pauliną.... naszczęście ![]() ![]() ![]() ![]() A dzisiaj od rana pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada pada i tak dalej i tak dalej ![]() ![]() ![]() Link :: 18.06.2006 :: 17:42 Ratunku xP Dzisiaj szłam z mamą do Galerii Copernicus (takie ,,małe" centrum handlowe :)) Kupiłyśmy słuchawki (już chyba 5 bo reszte popsułam z moją siostrą :D) i dla mnie okulary słoneczne... nie będę nosiła w wakacje okularów :D więc to taki prezencik :) Się smiałam z mamą że to okulary przeciw deszczowe, bo jak wracałyśmy do domu zaczeło lać :) Zmokłysmy jak nie wiem co ! :P A mi przez cały dzień odbija bo już drugi dzień nie mam mojego komputera. Muj wujek go formatował i nie mugł zainstalować windowsa... dzisiaj będzie go instalował. Więc z tych nud musiałam coś zrobić... założyłam te słuchawki (one mają taki mikrofonik jak w reklamie tego Sezam Max [z tym starym dziadem co gotuje i pyta się jakiejś laski z banku co to takiego :)]) I właśnie zaczełam udawać że jestem tą laską z tej reklamy w kułko powtarzałam "Sezam Max jest max dlatego bo masz wysokie oprocentowanie i dostęp do wszystkim bankomatów w polsce" :) Kurcze jednak mi odbiło... Później zaczełam udawać BRitney spears z tym mikrofonikiem i śpiewałam "Ops i digini fink ,, (czy jakoś tak to się pisze) :) Gdy mi się Britney Spears znudziła zołożyłam te okulary słoneczne i wyglądałam jak jakaś walnięta... hehheheh :D I przyszłam do mamy która zaczeła się śmiać. Poszłam do Maćka (mojego wujka ) I nareszcie mi powiedział że ma tego Windowsa!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Link :: 19.06.2006 :: 20:45 Jeszcze tylko kilka dni ![]() Nie mogę doczekać się wakacji ![]() ![]() Jutro jedziemy na jakiś mecz piłki nożnej... a mi się nie chce. Nienawidze tego sportu! Jest taki bezsensowny latasz za piłką... i latasz. Póxniej masz tylko siniaki na nogach. ![]() A ja zamierzam stworzyć własną stronkę o simsach. A głównie to będę tam publikowała swoje filmy. I innych także. ![]() ![]() Zrobię sobie fotobloga ale własnie nie wiem czy te zdjęcia publikować tu czy osobno.... Jestem poprostu niezdecydowana. ![]() Dzisiaj tata zadzwoni wieczorkiem (przecierz mieszka w Anglii ![]() ![]() ![]() Link :: 20.06.2006 :: 21:14 Najgorszy dzień w tym roku szkolnym ![]() Słucham sobie właśnie Madonnę - Another day ... Dziś mi dzień nie dopisuje i właśnie to jest okropne. Wstałam rano i zaczełam robic film w The Sims 2. Mam juz nawet pomysł: Jest taki gościu który jest bogaty i mieszka z ojcem. Pewnego razu jego tata postanawia żeby jego syn zaczoł pracować. Gdy syn znalazł pracę jego szefową okazuje się piękna kobieta ![]() ![]() Dalej nic nie mogę wymyślic ale chcę żyby skończyło sie to że w końcu szefowa zakocha się w nim. Moze pomozecie mi?? Poprostu napiszcie pomysły na dalszy ciąg w komentarzu ![]() Więc zaczełam sobie kręcić aż w końcu nadszedł czas na szkołę. Mieliśmy dzisiaj jechac na stadion na 12. Więc czekaliśmy 30 min w szkole. Kiedy dojechalismy na stadion słońce paliło w twarz. Naszczęście miałam picie... ![]() ![]() Stadion był niedaleko mojego domu. Kiedy już wracaliśmy zabrakło 1 ucznia ![]() ![]() Później to się rozpłakałam. Mama zaczeła na mnie krzyczeć. I nagle wszyscy mieli do mnie pretensje! To był zły dzień. Pomużcie mi z tym filmem prosze ![]() I tak kończę notke słuchając Christinę Milian - Say I Link :: 22.06.2006 :: 11:38 Pech tak zwany tramwajowy ![]() Dzisiaj na 9 do sqlki szłam. Jest czwartek czyli dzień z wychowawcą ![]() Rano jechałam z Różą. Jeszcze jeden przystanek żeby dojechać do sqlki. Nagle wychodzi kierowca i mówi że tramwaj jest odłączony od lini. Musieliśmy wysiadać i jechać autobusem nr 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZAczełam robić mój film. Pokażę wam troszeńke zdjęć z tego filmiku ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze dodam że dzisiaj idę do fryzjerka ale to dopiero o 14 ![]() Link :: 23.06.2006 :: 15:16 Papatki :* Wyjezdżam na kilka dni :] 1 Lipca napewno dam wam relacje z całeho pobytu nad... Morzem ![]() ![]() ![]() Link :: 24.06.2006 :: 21:07 Jupi Zgadnijcie dlaczego pisze ?? Kolega mojego taty ,,Koral" ma laptopa z netem ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj wystartowalicmy o 9.00. Na poczatku bylo mi smutno ale nowa plytka The Black Eyed Peas. Przyjechalismny do domku. Myślałyśmy ze to bedzie na jakims odludziu. A tu okazalo sie ze w okolo sa inne domki ![]() Pozniej poszlismy nad morze i z Patrykiem K. zucalam sie glonami ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich z ukochanego Torunika :*:*:* Link :: 25.06.2006 :: 21:44 Odrzucona Dzisiaj zpędziliśmy 5 godz. na słońcu. Troszkę spaliłakm sobie plecy ale jużwszystko dobrze! Musiałam się dzisiaj troszkę wypłakać. Bo widzicie ten blog pozwala mi się wykrzyczeć. Mam czasem takie potrzebę wypisania wszystkich żeczy ktore mnie drecza ![]() A tata wczoraj się upił (norma) i jego kumpel Koral też. Dziś mówiłam zeby juz nie pil. Ale na marne ![]() Albo przed chwilą Koral sobie wymyślił że tata ma mame zaprosic na nastepne wakacje. A tato na to ze jej nie zaprosi bo sie nie zgodzi. I jeszcz dodal ze to nie beda wakacje bo mama bedzie chciala sie klocic. Czuje sie odżucona przez tate i troszke przez Różę. Grałyśmy babinktona z Patrykiem i ona była z nim w jednej dróżynie. W takim wypadku Róża robi się nieznośna. A co ja zreszta bede przynudzac. Wejdźcie na mojego fotobloga www.apparatus.blog.onet.pl :] Link :: 27.06.2006 :: 18:13 Małe zacięcie No więc na początek wakacji zachorowałam ![]() Byliśmy dzisiaj ze 3 godzinki nad morzem ja nie chciałam się kompać bo się okropnie czułam! Przespałam cały pobyt na plarzy... A my akurat trafiliśmy kiedy był przypływ O BORZE jakie fale były i jeszcze cieplejsza woda niż w 1 dniu wakacji ![]() ![]() Niestety ale ja się nie wykompałam... ![]() A i tata odkrył nowe dobre piwko ![]() A na temat: Przedchwilą ciocia się przecieła nożem przez Patryka. On zaczoł ja denerwować bo chciał iść na lody. Ona się tak wkurzyła że krojąc kalafiora przecieła se łąpe. Pojechła do szpitala na zszywanie. No cóż mam nadzieje że Patryk po tym się czegoś nauczy. Pozdrowienia dla całego Trunia, a szczegulnie dla mojej Mamy którą prosze żewby ocałowała Hercie ode mnie :*:*:*:*:* Link :: 28.06.2006 :: 18:14 W Ustce Dzisiaj rano się okropnie czułam. Wszyscy rano oprócz mnie i cioci poszli na plażę. A ja się strasznie nudziłam i oglądałam jakiś beznadziejny film o Fliperze. Co kolwiek to jest? Później pojechaliśmy do Ustki. Okropnie się czułam i nie miałam apetytu dlatego zamuwiłam sobie tylko gofra z cukrem pudrem. Tak to nawet fsjnir było pograłam sobie na automatach z patrykiem. No patrzcie bym zapomniała wam powiedzieć że byłam w kinie 4d! Jakike fajowe. To takie kino że jest obraz 3d. I normalnie czujesz że ciebie coś pryska wodą lub wieje wiatr. Np. Na tymfilmie co ja byłam, było się kotem. Jak przebiegały ci jakieś myszy pod nogami to dosłownie ci coś tam się ruszało. Albo jak spadałeś w duł krzesłą opadały. Dosyć gadania ![]() |
link2 link3 2025 |